Ask Your Question

PKraszewski's profile - activity

2014-01-19 06:42:56 -0500 received badge  Famous Question (source)
2013-12-19 09:54:16 -0500 received badge  Notable Question (source)
2013-12-15 23:42:32 -0500 received badge  Popular Question (source)
2013-12-02 02:56:10 -0500 answered a question How to proceed with the installation process?

You may usually Alt-drag windows eve if they have no title bar or it is off-screen. Press Alt key, then mouse click anywhere IN the window. You should be able go drag it.

2013-12-02 02:46:56 -0500 answered a question Windows 8 UEFI no longer boots after working Legacy/CSM install of Fedora 19

Well, I have both F20 and W7 in UEFI mode (I haven't sinned enough to use W8). First installed F20, then W7. Each has own UEFI boot partition and they both show in "bios". Fortunately F20 detects W7 and adds it to its own boot menu, so I don't have to switch OS in "BIOS".

2013-12-01 10:54:19 -0500 asked a question Two Fedora 20s loose their public IPv6 address

Hello!

I have a two F20 boxes configured for IPv6 via RouterAdvertisments (rtadvd on Debian gateway). Both boxes configure correctly on boot. However, after some time (say a few days) they suddenly drop their public IPv6 address - not at the same time as far as I noticed. They still get ICMP6 RA packets (verified with tcpdump), but just ignore them. Some FreeBSDs 10.0B3 on the same network work flawlessly, so it doesn't look like a server-side problem.

Same configuration worked fine with F19 (and yes I know F20 is preliminary edition).

What to look for? Where to report details?