Ask Your Question

Zyian's profile - activity

2017-06-28 16:11:48 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-06-28 16:11:48 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-06-28 16:11:48 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-03-31 07:43:44 -0500 commented answer OS and Data on Seperate Drives?

Thanks for the information! I'm guessing to solve the /usr/bin I can create a symbolic link between the drives.

2016-03-31 03:57:07 -0500 received badge  Nice Question (source)
2016-03-30 18:28:13 -0500 asked a question OS and Data on Seperate Drives?

I would like to install Fedora across two hard drives, Main OS on a 60gb SSD, and other data (Games, Documents, Pictures, Applications, etc.) on a 1TB HDD.

My question is when I'm going through the partitioning during installation which points will have to be on the same drive and which dictates the personal data part. ( / , /home, /swap , etc.)

2016-03-22 17:42:36 -0500 received badge  Nice Question (source)
2016-03-22 17:35:41 -0500 commented answer ALSA with USB Sound Mixer?

That did the trick for me. Thank you!

2016-03-22 17:35:27 -0500 received badge  Scholar (source)
2016-03-22 09:35:54 -0500 received badge  Student (source)
2016-03-21 09:45:47 -0500 commented answer ALSA with USB Sound Mixer?

It seems that I have two options for the HyperX. I wasn't sure which to use. http://i.imgur.com/hdek77w.png This is similar to what I have for input as well. When I talk into either of the options I only get the detection to go up ever so slightly. http://i.imgur.com/coSLoA7.png

2016-03-20 17:09:32 -0500 commented answer ALSA with USB Sound Mixer?

I am using the stock Gnome environment

2016-03-20 13:54:50 -0500 asked a question ALSA with USB Sound Mixer?

Hello,

I recently installed Fedora and I am running into trouble using the microphone on my HyperX Cloud 2 Headset. When I go to the alsamixer and select the HyperX sound card it shows that the microphone is disabled.

image description

The microphone seems to work but the volume is extremely low when I talk (even when the sensitivity is turned all the way to 153% under sound settings). It also seems that web applications that use the playback (web app voip) I am unable to hear everyone while they can just barely hear me.

Is there any way to fix this issue?