Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

bash: __vte_prompt_command: command not found

bash: __vte_prompt_command: command not found

Whenever I open a terminal, I am greeted with this line. Also, this is printed each time I enter a command in the terminal.

I am a linux-noob, and would be happy to read up, if someone can point me to some resource, or hint at a possible solution. I tried google-ing, but was unable to turn up with any useful results.

I did not do anything specific just before this started popping up.

Thanks in advance :)

bash: __vte_prompt_command: command not found

bash: __vte_prompt_command: command not found

Whenever I open a terminal, I am greeted with this line. Also, this is printed each time I enter a command in the terminal.

I am a linux-noob, and would be happy to read up, if someone can point me to some resource, or hint at a possible solution. I tried google-ing, but was unable to turn up with any useful results.

I did not do anything specific just before this started popping up.

Thanks in advance :)

Additional Info: - The terminal I used is the default gnome-terminal - Fedora 20

bash: __vte_prompt_command: command not found

bash: __vte_prompt_command: command not found

Whenever I open a terminal, I am greeted with this line. Also, this is printed each time I enter a command in the terminal.

I am a linux-noob, and would be happy to read up, if someone can point me to some resource, or hint at a possible solution. I tried google-ing, but was unable to turn up with any useful results.

I did not do anything specific just before this started popping up.

Thanks in advance :)

Additional Info: - Info:

  • The terminal I used is the default gnome-terminal - gnome-terminal

  • Fedora 20

bash: __vte_prompt_command: command not found

bash: __vte_prompt_command: command not found

Whenever I open a terminal, I am greeted with this line. Also, this is printed each time I enter a command in the terminal.

I am a linux-noob, and would be happy to read up, if someone can point me to some resource, or hint at a possible solution. I tried google-ing, but was unable to turn up with any useful results.

I did not do anything specific just before this started popping up.

Thanks in advance :)

Additional Info:

  • The terminal I used is the default gnome-terminal

  • Fedora 20