Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Problem setup Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security Loading mirror speeds from cached hostfile * base: mirror.sov.uk.goscomb.net * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net * updates: centos.serverspace.co.uk Setting up Install Process Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version Nothing to do

[root@localhost ~]# chkconfig httpd on error reading information on service httpd: Invalid argument

[root@localhost ~]# service httpd start [root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

Problem setup setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y
Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security
Loading mirror speeds from cached hostfile
 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net
 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net
 * updates: centos.serverspace.co.uk
Setting up Install Process
Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version
Nothing to do

do

[root@localhost ~]# chkconfig httpd on error **error reading information on service httpd: Invalid argument

argument**

[root@localhost ~]# service httpd start [root@localhost ~]#

~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y
Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security
Loading mirror speeds from cached hostfile
 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net
 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net
 * updates: centos.serverspace.co.uk
Setting up Install Process
Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version
Nothing to do

[root@localhost ~]# chkconfig httpd on
**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start
[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y
 Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security
 Loading mirror speeds from cached hostfile
  * base: mirror.sov.uk.goscomb.net
  * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net
  * updates: centos.serverspace.co.uk
 Setting up Install Process
 Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version
 Nothing to do
 
[root@localhost ~]# chkconfig httpd on
 **error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start
 [root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

UPDATE

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

I tried to uninstall httpd, but failed using

yum remove httpd

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

UPDATE

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

I tried to uninstall httpd, but failed using

yum remove httpd

httpd httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 was supposed to be removed but is not! Verifying : httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 1/1 Failed: httpd.x86_64 0:2.2.15-29.el6.centos

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

UPDATE

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

I tried to uninstall httpd, but failed using

yum remove httpd

httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 was supposed to be removed but is not!

  Verifying  : httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64                                                                                   1/1 


Failed:

  httpd.x86_64 0:2.2.15-29.el6.centos

Note 2

The first time I try to install httpd (yum install httpd), the OS frozen. I restarted it, which might corupt the kernel.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

UPDATE

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

I tried to uninstall httpd, but failed using

yum remove httpd

httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 was supposed to be removed but is not!

  Verifying  : httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64                                                                                   1/1 


Failed:
Failed:    
  httpd.x86_64 0:2.2.15-29.el6.centos

Note 2

The first time I try to install httpd (yum install httpd), the OS frozen. I restarted it, which might corupt the kernel.

Problem setting up Apache web server on CentOS 6.5

I have problem setup Apache web server. Below is the commands I input and the result. Webrower reports error on localhost

[root@localhost ~]# yum install httpd -y

Loaded plugins: fastestmirror, refresh-packagekit, security

Loading mirror speeds from cached hostfile

 * base: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net

 * updates: centos.serverspace.co.uk

Setting up Install Process

Package httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 already installed and latest version

Nothing to do


[root@localhost ~]# chkconfig httpd on

**error reading information on service httpd: Invalid argument**

[root@localhost ~]# service httpd start

[root@localhost ~]#

No reposne to the last command.

Web browser report error on http://localhost

Any idea would be appreciated.

UPDATE

The CentOS is running on VirtualBox on Windows 7.

I tried to uninstall httpd, but failed using

yum remove httpd

httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64 was supposed to be removed but is not!

  Verifying  : httpd-2.2.15-29.el6.centos.x86_64                                                                                   1/1 

Failed:    
  httpd.x86_64 0:2.2.15-29.el6.centos

Note 2

The first time I try to install httpd (yum install httpd), the OS frozen. I restarted it, which might corupt the kernel.