Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

tracker-extract

Each time i boot i see my log file populated with messages from tracker-extract. Here is a sample (they are hunderds of them with the same pattern):

Jul 19 19:04:12 192.168.1.3 tracker-extract[1967]: Could not insert metadata for item "file:///home/konstantin/Downloads/Lynda%20-%20C%20Essential%20Training%20with%20Isac%20Artzi/18_01-goodbye.mp4": Unable to insert multiple values for subject `urn:uuid:fec35116-d31f-04ec-f04a-c47260537938' and single valued property `nfo:hasHash' (old_value: '555304', new value: '1155213')
Jul 19 19:04:12 192.168.1.3 tracker-extract[1967]: If the error above is recurrent for the same item/ID, consider running "tracker-extract" in the terminal with the TRACKER_VERBOSITY=3 environment variable, and filing a bug with the additional information

It's always on the same files, and those files happen to be mostly .mp4. I checked the path

/usr/share/mime

and there exists a mp4.xml file.

Also i ran the command as the the log message suggests but nothing changed. After a new boot the same log messages appeared.

Anyone has any fix?

tracker-extract

Each time i boot i see my log file populated with messages from tracker-extract. Here is a sample (they are hunderds of them with the same pattern):

Jul 19 19:04:12 192.168.1.3 tracker-extract[1967]: Could not insert metadata for item "file:///home/konstantin/Downloads/Lynda%20-%20C%20Essential%20Training%20with%20Isac%20Artzi/18_01-goodbye.mp4": Unable to insert multiple values for subject `urn:uuid:fec35116-d31f-04ec-f04a-c47260537938' and single valued property `nfo:hasHash' (old_value: '555304', new value: '1155213')
 Jul 19 19:04:12 192.168.1.3 tracker-extract[1967]: If the error above is recurrent for the same item/ID, consider running "tracker-extract" in the terminal with the TRACKER_VERBOSITY=3 environment variable, and filing a bug with the additional information

It's always on the same files, and those files happen to be mostly .mp4. I checked the path

/usr/share/mime

and there exists a mp4.xml file.

Also i ran the command as the the log message suggests but nothing changed. After a new boot the same log messages appeared.

Anyone has any fix?