Ask Your Question

Revision history [back]

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, etc....but now when I reboot the system, the fedora logo 16 logo shows up and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora logo 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 (upgraded using "preupgrade" utility and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Hi guys. I have installed fedora 16 and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please helpPreupgrade issues

Hi guys. I have installed fedora 16 (upgraded using "preupgrade" utility and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help

Preupgrade issues

Hi guys. I have installed fedora 16 (upgraded using "preupgrade" utility and it worked even though it messed up my Firefox, sound, flash, etc....but now when I reboot the system, the fedora 16 logo shows up on the screen and then it goes nowhere..... please help