No HDMI Sound Fedora25 XPS Dell L702x

asked 2016-11-30 14:11:51 -0500

No HDMI sound, cables & sockets verified ok, HDMI video works OK. alsamixer using F6 configures, Card: HDA Intel PCH , Chip: Realtek ALC665 , Item: PCM [dB gain: -0.20, -0.20] ,

aplay -L null Discard all samples (playback) or generate zero samples (capture) pulse PulseAudio Sound Server default Default ALSA Output (currently PulseAudio Sound Server) sysdefault:CARD=PCH HDA Intel PCH, ALC665 Analog Default Audio Device front:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog
Front speakers surround21:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 2.1 Surround output to Front and Subwoofer speakers surround40:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 4.0 Surround output to Front and Rear speakers surround41:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 4.1 Surround output to Front, Rear and Subwoofer speakers surround50:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 5.0 Surround output to Front, Center and Rear speakers surround51:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 5.1 Surround output to Front, Center, Rear and Subwoofer speakers surround71:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Analog 7.1 Surround output to Front, Center, Side, Rear and Woofer speakers iec958:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, ALC665 Digital IEC958 (S/PDIF) Digital Audio Output hdmi:CARD=PCH,DEV=0 HDA Intel PCH, HDMI 0 HDMI Audio Output

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Hi, I'm afraid I can't solve your problem but I am interested to know about your setup - I have the 15 inch model of your laptop and can't even get the hdmi working.

Could I contact you off site about it?

Or perhaps you could comment on my question on https://ask.fedoraproject.org/en/ques... ?

padraic gravatar imagepadraic ( 2016-12-01 03:22:53 -0500 )edit