Ask Your Question
0

Sound problem Fedora 16

asked 2012-02-22 08:48:06 -0500

sjames gravatar image

updated 2012-02-22 09:45:40 -0500

Sound used to work for me on my KDE Fedora 16. Yesterday I did yum update and now there's no sound in my media apps (like VLC/dragon/kaffeine). However, when I right-click on the volume app and enter the Phonon settings, test sounds work.

It's an Intel HDA card.

Does anyone know how I can fix this?

Update

Phonon detected the extra hardware and removed it. When i ran phonon through kde system settings instead of the volume control app it said that one device had failed and it was falling back.

I let KDE remove the hardware it detected, rebooted and now it's fine.

edit retag flag offensive close merge delete

3 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-11-21 15:22:07 -0500

fedora4life gravatar image

I solved my Fedora HDMI Sound problem on my computer.

This might help you as well. I've written a post on my blog.

just follow the link provided below.

http://cool-technology.blogspot.com/...d-geforce.html

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-03-06 08:11:34 -0500

mether gravatar image

updated 2012-03-06 08:11:53 -0500

Note: User answered question themselves.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-05-05 03:24:44 -0500

Dimitrije gravatar image

Same problem, but i have Gnome 3 and Sound Blaster VX 5.1.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-02-22 08:48:06 -0500

Seen: 1,373 times

Last updated: Nov 21 '12