Ask Your Question
0

No sound after reboot Fedora 16

asked 2012-05-05 05:52:35 -0500

Dimitrije gravatar image

I downloaded and installed fedora 16 yesterday and everything was perfect, untill i shutdown the PC last night. When i booted this morning there was no sound. The only thing i did last night was install a few things like video and audio codecs (that would enable me to watch movies and listen to music) and updated yum. All the settings are as they should be, nothing is muted in alsamixer. I have disabled both my integrated audio card and HDMI, and i am using Sound Blaster 5.1 VX. (cannot use integrated audio because it got fried by a lightning :)

I've read a lot of similar threads but there is either no possible solutions or the suggestions wont work for me. I would really appreciate if someone could face me in the right direction because i am running out of ideas on what to try next, and i would really like to continue using fedora :(

edit retag flag offensive close merge delete

3 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2012-05-06 01:37:45 -0500

FranciscoD_ gravatar image
edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-11-21 15:21:48 -0500

fedora4life gravatar image

I solved my Fedora HDMI Sound problem on my computer.

This might help you as well. I've written a post on my blog.

just follow the link provided below.

http://cool-technology.blogspot.com/...d-geforce.html

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-05-05 10:12:01 -0500

fedvasu gravatar image

Have you considered upgrading pulseaudio?

yum update pulseaudio

I had a similar problem but it was resolved after a simple pulse upgrade.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2012-05-05 05:52:35 -0500

Seen: 4,005 times

Last updated: Nov 21 '12