Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Fedora 22 WiFi (Qualcomm Atheros AR9485)

I'm having some trouble today with my default WiFi adapter (Qualcomm Atheros AR9485).

Well, what's happening is the following: suddenly I got disconnected of AP and when I checked the list of APs available to reconnect, of 15 APs near my house, I can only see 3 and plus, I own two of them. I'm sitting near the router and the signal is WEAK for both routers in my house. I can connect to the AP and use it, but I can't walk one meter away without getting disconnected automatically.

$ uname -r 
4.2.6-201.fc22.x86_64

$ lspci |grep Network   02:00.0 Network
controller: Qualcomm Atheros AR9485
Wireless Network Adapter (rev 01)

$ lsmod |grep ath
ath9k                 126976  0
ath9k_common           36864  1 ath9k
ath9k_hw              458752  2 ath9k_common,ath9k
ath                    28672  3 ath9k_common,ath9k,ath9k_hw
mac80211              700416  1 ath9k
cfg80211              536576  4 ath,ath9k_common,ath9k,mac80211

Is there any known issue? I can provide more information as requested in order to sort out this problem.

Fedora 22 WiFi (Qualcomm Atheros AR9485)

I'm having some trouble today with my default WiFi adapter (Qualcomm Atheros AR9485).

Well, what's happening is the following: suddenly I got disconnected of AP and when I checked the list of APs available to reconnect, of 15 APs near my house, I can only see 3 and plus, I own two of them. I'm sitting near the router and the signal is WEAK for both routers in my house. I can connect to the AP and use it, but I can't walk one meter away without getting disconnected automatically.

$ uname -r 
4.2.6-201.fc22.x86_64

$ lspci |grep Network   02:00.0 Network
controller: Qualcomm Atheros AR9485
Wireless Network Adapter (rev 01)

$ lsmod |grep ath
ath9k                 126976  0
ath9k_common           36864  1 ath9k
ath9k_hw              458752  2 ath9k_common,ath9k
ath                    28672  3 ath9k_common,ath9k,ath9k_hw
mac80211              700416  1 ath9k
cfg80211              536576  4 ath,ath9k_common,ath9k,mac80211

Is there any known issue? I can provide more information as requested in order to sort out this problem.

Fedora 22 WiFi (Qualcomm Atheros AR9485)

I'm having some trouble today with my default WiFi adapter (Qualcomm Atheros AR9485).

Well, what's happening is the following: suddenly I got disconnected of AP and when I checked the list of APs available to reconnect, of 15 APs near my house, I can only see 3 and plus, I own two of them. I'm sitting near the router and the signal is WEAK for both routers in my house. I can connect to the AP and use it, but I can't walk one meter away without getting disconnected automatically.

$ uname -r 
4.2.6-201.fc22.x86_64

$ lspci |grep Network   02:00.0 Network
controller: Qualcomm Atheros AR9485
Wireless Network Adapter (rev 01)

$ lsmod |grep ath
ath9k                 126976  0
ath9k_common           36864  1 ath9k
ath9k_hw              458752  2 ath9k_common,ath9k
ath                    28672  3 ath9k_common,ath9k,ath9k_hw
mac80211              700416  1 ath9k
cfg80211              536576  4 ath,ath9k_common,ath9k,mac80211

Is there any known issue? I can provide more information as requested in order to sort out this problem.

Fedora 22 WiFi (Qualcomm Atheros AR9485)

I'm having some trouble today with my default WiFi adapter (Qualcomm Atheros AR9485).

Well, what's happening is the following: suddenly I got disconnected of AP and when I checked the list of APs available to reconnect, of 15 APs near my house, I can only see 3 and plus, I own two of them. I'm sitting near the router and the signal is WEAK for both routers in my house. I can connect to the AP and use it, but I can't walk one meter away without getting disconnected automatically.

$ uname -r 
4.2.6-201.fc22.x86_64

$ lspci |grep Network   02:00.0 Network
controller: Qualcomm Atheros AR9485
Wireless Network Adapter (rev 01)

$ lsmod |grep ath
ath9k                 126976  0
ath9k_common           36864  1 ath9k
ath9k_hw              458752  2 ath9k_common,ath9k
ath                    28672  3 ath9k_common,ath9k,ath9k_hw
mac80211              700416  1 ath9k
cfg80211              536576  4 ath,ath9k_common,ath9k,mac80211

Is there any known issue? I can provide more information as requested in order to sort out this problem.