Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

http://fedoraproject.org/wiki/Common_F21_bugs#FedUp_upgrade_to_Fedora_21_Beta_fails_with_.22Error:_can.27t_get_boot_images.22

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

http://fedoraproject.org/wiki/Common_F21_bugs#FedUp_upgrade_to_Fedora_21_Beta_fails_with_.22Error:_can.27t_get_boot_images.22

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

http://fedoraproject.org/wiki/Common_F21_bugs#FedUp_upgrade_to_Fedora_21_Beta_fails_with_.22Error:_can.27t_get_boot_images.22Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

Hardware:

Gigabyte Z97-UD3H

Core i7-4790k

NVIDIA GTX 750

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

Hardware:

Gigabyte Z97-UD3H

Intel Core i7-4790k

NVIDIA GTX 750

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

Hardware:

Gigabyte Z97-UD3H

Intel Core i7-4790k

NVIDIA GTX 750

Update:

With verbose booting I can see the following messages where it's stuck:

[OK] Stated GNOME Display Manager.
[ 7.239722] e1000e: em1 NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: Rx
[ 7.240079] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): em1: link becomes ready

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

Hardware:

Gigabyte Z97-UD3H

Intel Core i7-4790k

NVIDIA GTX 750

Update:

With verbose booting I can see the following messages where it's stuck:

[OK] Stated GNOME Display Manager.
[ 7.239722] e1000e: em1 NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: Rx
[ 7.240079] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): em1: link becomes ready

If I boot in verbose with the ethernet cable unplugged, it just gets stuck at the the GNOME Display Manager line.

GNOME Fails to Start After FedUp to Fedora 21 Beta

I used the network upgrade with the recommended command:

fedup --network 21 --product workstation --instrepo https://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/21_TC1/Server/x86_64/os/

Common F21 Bugs

Upgrade finishes fine. I rebooted and after the Fedora balloon fills up, I get the black screen of death. It's stuck at:

[  OK  ] Started GNOME Display Manager.

The system is live. I can use the tty console. I went to runlevel 3 and performed the following operations:

Rebuilt the RPM database, distro-synced, and updated.

Disabled Testing-Updates repo and switched the RPMFusion repos from Rawhide to F21 (this was an F20 system before the upgrade but after the upgrade the Rawhide repos were enabled for some reason).

Reinstalled gdm.

Reinstalled akmod-nvidia.

I rebooted after every step. No luck. Still stuck at the message. Any suggestions on how to fix this? Thanks.

Hardware:

Gigabyte Z97-UD3H

Intel Core i7-4790k

NVIDIA GTX 750

Update:

With verbose booting I can see the following messages where it's stuck:

[OK] Stated GNOME Display Manager.
[ 7.239722] e1000e: em1 NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: Rx
[ 7.240079] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): em1: link becomes ready
[37.808605] Adjusting tsc more than 11% (2359261 vs 2327840)

If I boot in verbose with the ethernet cable unplugged, it just gets stuck at the the GNOME Display Manager line.