Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Login screen blinks

Before login screen following messages are displayed:

  1. > could not configure common clock
  2. > Volt: type mismatch between the volatage tab

then the login screen blinks so fast, that I can't even type one character of my password. First message was there from the begining and the second appeared after last dnf update. I also have windows 10 on this laptop (systems are on separate drives). I tried running it on charger and on battery and nothing changed. Also the live version from the usb works fine. I am new to linux and this forum, sorry for my english. Is there any solution to this? (fedora 25 kde)

Login screen blinks

Before login screen following messages are displayed:

  1. > could not configure common clock
  2. > Volt: type nouveau 0000:01:00.0: volt: Type mismatch between the volatage tabvoltage table type and the GPIO table. Fallback to GPIO mode

then the login screen blinks so fast, that I can't even type one character of my password. First message was there from the begining and the second appeared after last dnf update. I also have windows 10 on this laptop (systems are on separate drives). I tried running it on charger and on battery and nothing changed. Also the live version from the usb works fine. I am new to linux and this forum, sorry for my english. Is there any solution to this? (fedora 25 kde)

Login screen blinks

Before login screen following messages are displayed:

  1. > could 3.786240] pci 0000:00:01.0: ASPM: Could not configure common clock
  2. > nouveau 0000:01:00.0: volt: Type mismatch between the voltage table type and the GPIO table. Fallback to GPIO mode

then the login screen blinks so fast, that I can't even type one character of my password. First message was there from the begining and the second appeared after last dnf update. I also have windows 10 on this laptop (systems are on separate drives). I tried running it on charger and on battery and nothing changed. Also the live version from the usb works fine. I am new to linux and this forum, sorry for my english. Is there any solution to this? (fedora 25 kde)